Doneren

Gift doneren? Word “Vriend van de tuinen van verbinding”

 De jaarlijkse kosten van deze tuin zijn ongeveer € 2.500,-

Hiervan wordt het onderhoud van de tuin betaald. Verder gereedschappen; onderhoud kweektent; aanschaf zaden en planten; bemesting; kosten vrijwilligers; onderhoud bakfiets; consultatie tuinman e.d.

Voor dit bedrag worden de voedselbanken en de “sociale eettafels” in de wijk bijna het gehele jaar door voorzien van verse – en gezonde groenten!

Wat we willen proberen is om voldoende particulieren en bedrijven te vinden die bereid zijn om deze jaarlijkse kosten te financieren middels giften. Met een donatie van minimaal € 15,00 wordt u “Vriend van de Tuinen van verbinding”. Als wederdienst ontvangt u op het jaarlijkse Oogstfeest gratis groente of een pot zelf gemaakte jam van “eigen tuin”   Geen misverstand: ook met kleinere bedragen zijn we natuurlijk blij! Vele kleintjes maken tenslotte een grote!

Wilt u ons helpen? Doneer!

Hebben we u kunnen overhalen tot het doen van een gift ? Top! U kunt dat doen door onderstaand formulier in te vullen of via een directe bankoverschrijving. Zie daarvoor hiernaast.
Elke donatie klein of groot wordt zeer gewaardeerd.

Bedrag

Doneren via directe bankoverschrijving?

Hebben we u kunnen overhalen tot het overmaken van een gift ? Top! U kunt dat doen met het overmaken van een bedrag naar uw keuze op het rekeningnummer onderaan deze tekst. Vermeldt daarbij: “Donatie 2024” en voeg uw e-mailadres toe zonder @ waarop wij de ontvangst kunnen bevestigen en u als “Vriend van de tuinen van verbinding” kunnen inschrijven. Mogen wij U alvast mede namens de afnemers van onze producten, hartelijk bedanken?

De Stichting is ANBI geregistreerd bij de Belastingdienst. Dit betekent dat U uw donatie kunt aftrekken van de belasting.

Bankrekening:
NL79 INGB 0006 8910 30