Doneren

Gift doneren? Word “Vriend van de tuinen van verbinding”

 De jaarlijkse kosten van deze tuin zijn ongeveer € 2.500,-

Hiervan wordt het onderhoud van de tuin betaald. Verder gereedschappen; onderhoud kweektent; aanschaf zaden en planten; bemesting; kosten vrijwilligers; onderhoud bakfiets; consultatie tuinman e.d.

Voor dit bedrag worden de voedselbanken en de “sociale eettafels” in de wijk bijna het gehele jaar door voorzien van verse – en gezonde groenten!

Wat we willen proberen is om voldoende particulieren en bedrijven te vinden die bereid zijn om deze jaarlijkse kosten te financieren middels giften. Met een donatie van minimaal € 15,00 wordt u “Vriend van de Tuinen van verbinding”. Als wederdienst ontvangt u op het jaarlijkse Oogstfeest gratis groente of een pot zelf gemaakte jam van “eigen tuin”   Geen misverstand: ook met kleinere bedragen zijn we natuurlijk blij! Vele kleintjes maken tenslotte een grote!

Doneren via QR is nog niet mogelijk!

Deze QR brengt u terug naar deze website en verder niks.
Hier wordt nog naar gekeken!

Doneren via directe bankoverschrijving?

Hebben we u kunnen overhalen tot het overmaken van een gift ? Top! U kunt dat doen met het overmaken van een bedrag naar uw keuze op het rekeningnummer onderaan deze tekst. Vermeldt daarbij: “Donatie 2022” en voeg uw e-mailadres toe zonder @ waarop wij de ontvangst kunnen bevestigen en u als “Vriend van de tuinen van verbinding” kunnen inschrijven. Mogen wij U alvast mede namens de afnemers van onze producten, hartelijk bedanken?

De Stichting is ANBI geregistreerd bij de Belastingdienst. Dit betekent dat U uw donatie kunt aftrekken van de belasting.

Bankrekening:
NL79 INGB 0006 8910 30