Ook groene vingers?

Iedereen die denkt dat actief bezig zijn in de open lucht samen met anderen hem of haar goed zou kunnen doen is welkom op onze tuin. Dit onder het voorbehoud dat er sprake kan zijn van een wachtlijst

Er wordt wekelijks op 4 ochtenden gewerkt ( di. t/m vrijdag) van 9.30u – 13.00u). Als regel wordt er vanuit gegaan dat 1 vrijwilliger 1 ochtend per week werkt. Hier kan in overleg van worden afgeweken.

Het werk wat gedaan wordt is erg gevarieerd: licht grondwerk; zaaien; wieden; grasmaaien; snoeien; water geven; oogsten en afleveren etc. Tussendoor drinken we koffie, thee met vaak wat erbij. En ga er maar gerust vanuit dat dat gezellig is!

Tuin van Verbinding

Het moestuinieren levert je veel voldoening op. Je ziet wat je hebt gedaan en thuis proef je de lekkere smaak van wat hebt mee genomen. Natuurlijk gaat het merendeel naar de voedselbanken maar we gaan ervanuit dat je inspanningen ook beloond mogen worden en dat je weet en waardeert wat je produceert. Mocht je nog vragen hebben dan bel of mail je maar even.

Welkom in het bestuur

Mocht je, al dan niet in combinatie met het praktische tuinwerk, bestuurswerk willen doen, dan ben je ook welkom.

Het bestuur bestaat uit vier mensen, dus er is nog wel plaats voor een paar enthousiastelingen.

Ter informatie: het bestuur komt ongeveer vier keer per jaar bijeen om de voortgang en verdere plannen te bespreken en verdeelt taken die gedaan moeten worden. Hierbij wordt natuurlijk rekening gehouden met wat past en kan. Het is een enthousiast groepje mensen met verschillende achtergronden. Nieuwsgierig of het wat voor je zou kunnen zijn? Neem contact op met de voorzitter. Hij vertelt je er graag meer over.